Траурна погребална агенция „Градско Погребално Бюро – Варна“ е създадена през 2011 г. и предлага денонощно погребално обслужване в гр. Варна.

При нас работи екип от професионалисти, който ще отговори адекватно на всички Ваши въпроси и ще подходи деликатно и с уважение към работата предвид нейното естество.
Траурна погребална агенция „Градско погребално бюро – Варна“ предлага денонощно погребално обслужване, цялостна организация на погребения, кремации, помени и транспорт в страната и чужбина, надгробни паметници,портрети и надписи върху гранит,мрамор и др. от най-добрите специалисти в бранша.
В траурният магазин на Градско погребално бюро, могат да се намерят всички необходими аксесоари.
Обзети от мъка, вследствие загубата на близък човек, хората не винаги съумяват да преценят реално обстоятелствата около настъпилото събитие. Ние от „Градско погребално бюро – Варна“ имаме отговорност и задължение да сме на Ваше разположение и да Ви помагаме, когато имате необходимоста от това и ни потърсите. Да бъдем съпричастни на случващото се, да вземем най-правилните решения и да предприемем нужните действия.

Уважаеми опечалени,
Корупцията е част от ежедневието ни, трудно я разпознаваме, но не бива да я изключваме дори и за миг, дори и в най-тежките моменти от живота. Тя е по всички институции и ако не сме достатъчно внимателни, каквито не се очаква да бъдем, ако сме в траур например, заплащаме скъпо – в буквален и преносен смисъл.
Изхождайки от каузата за всеобщо благо, ние от „Градско погребално бюро – Варна“ съветваме всички в бранша, които искат да бъдат успешни и оценени, полезни и търсени, да бъдат на разположение винаги, когато ги потърсят на работните им места, на служебните им телефони, а не в болниците, където хората търсят надежда за живот. Ако болничните заведения бяха подходящо място за работа в нашата сфера, там щяха да се помещават наши офиси, а пред здравните институции щеше да има паркирани катафалки, редом с линейките.
Нека всеки си знае мястото, нека всеки си върши съвестно работата, нека ние всички бъдем полезни един на друг! За повече информация на телефон 052/80 60 90