ПОГРЕБЕНИЕ:
МИНИМАЛЕН ПАКЕТ ПОГРЕБЕНИЕ: 940 лв.

Издаване на смъртен акт
Организация на Погребението
Уреждане на административната част
Издирване на гробно място
Запазване на дата и час за погребението
Гроб
Катафалка
Ковчег
Комплект
Кръст с надпис
24 часа камера
2 скръбни вести
10 свещи

КРЕМАЦИЯ:
МИНИМАЛЕН ПАКЕТ КРЕМАЦИЯ: 850 лв.

Издаване на смъртен акт
Организация на Кремацията
Уреждане на административната част
Транспорт
Катафалка
Ковчег
Кремация
Урна
Съхранение на Урна
2 скръбни вести

Всички услуги на Градско погребално бюро се извършват денонощно без почивен ден!

Всички стоки и услуги на траурна погребална агенция „Градско погребално бюро – Варна“ могат да бъдат придобити на изплащане за срок от една до четири години, само срещу лична карта и бързо одобрение до трийсет минути. За повече информация позвънете на посочените телефони.

Траурна погребална агенция „Градско погребално бюро – Варна“ черпейки опит от европейски и световни агенции в погребалния и застрахователен бранш предлага следната услуга:

  • Ако очаквате кончината на ваш близък, Вие можете да сключите предварителен договор с Градско погребално бюро , в който с ясно съзнание и чиста мисъл ще заявите всички услуги по уреждане на погребението или кремацията. Тази услуга ще ви предпази от некоректни фирми, които се възползват от душевното състояние на близките на починалия в такъв тежък за тях момент. При сключването на предварителен договор  Вие ще получите 20% отстъпка от цените на нашите услуги. Ще подсигурим вашето спокойствие и ще свършим всичко отначало докрай с разбиране и съчувствие.
  • Договорът има само информативен характер  и не се изисква предварително плащане

 

 – Транспорт на тленни останки в страната и  чужбина. Нашият екип работи в цяла Европа и може да ви съдейства по издаването на документи, апостили и др.

Траурна погребална агенция „Градско погребално бюро – Варна“ разполага със специализиран автомобил за превоз на тленни останки. Ние пътуваме и по време на пандемия и карантина в цяла Европа. Притежаваме нужните документи и разрешителни.